COPILARIE-ANI DE VIS-Proiect educational judetean

Proiectul “COPILĂRIE-ANI DE VIS” s-a derulat in perioada martie-iunie 2012,conform programuluiactivitătilor.

În luna martie, elevii de la Şcoala Gimnazială Bănişor împreună cu elevii noştrii, au participat la activitatea “Tradiţii de Paşte” desfăsurată la Grup Şcolar Sîg.

La finalul activităţilor elevii au dăruit bătrânilor de la C.I.A.P.V.P.H Crasna ouă roşii, felicitări confecționate în timpul activităților și câte un pachet sponsorizat de : S.C COM DARINA și SANDANA .

În luna iunie, elevii de la Grup Şcolar Sîg împreună cu elevii din Bănişor au participat la activitatea “Sănătate,joc şi voie bună” desfăsurată la Şcoala Gimnazială Bănişor.

Scopul proiectului de parteneriat : – conştientizarea activitaţii de grup ca suport al prieteniei şi colaborării ; – dezvoltarea sentimentelor de dăruire, dragoste şi respect pentru persoanele in vârstă ; – dezvoltarea dragostei pentru mişcare in vederea fortificării organismului şi întăririi sănătăţii, dezvoltarea trăsăturilor pozitive de caracter, a deprinderilor de comportare civilizată şi a spiritului de fair-play într-o competiţie sportivă ;

Cadre didactice coordonatoare: Grup Şcolar Sîg: prof. Boţea Laura, prof. Borlea Rodica, prof. Palce Adriana. Şcoala Gimnazială Bănisor: Prof. Gliguta Luminiţa, prof. Mureşan Mădalina, prof. Inceu Ioana.

Posted in Activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *